MENU

Business Coaching

Fokus, fart og retning

Spring Company hjælper virksomheder og enkeltpersoner med at frigøre potentiale og accelerere forretningsmæssige resultater.

Vi tilbyder en række coaching ydelser inden for individuel coaching, team coaching, workshop og foredrag. Vores ydelser tager afsæt i den konkret udfordring og problemstilling og ydelsen tilpasses så situationen. Vi møder mennesker, der hvor de er. 

Når du som leder, medarbejder eller team udvikler dig/jer, stiger den personlige performance, og det smitter direkte af på virksomhedens bundlinje. Individuel coaching, team coaching eller workshop giver derfor ikke kun personlige resultater, men kan yderligere løfte og forandre en afdeling og virksomhed. Det smitter af og inspirer andre omkring jer. Gør det muligt.

Gennem coaching får du åbnet øjnene for nye muligheder og perspektiver. Du bliver i stand til at ændre nogle af dine vaner og adfærdsmønstre, så du kan realisere langsigtede mål og få taget hånd om daglige problemstillinger og udfordringer. Du får en række nye valgmuligheder, som du måske ikke har kunnet se.

Få flere informationer om de enkelte ydelser og læs videre. Eller start en dialog nu, ring 2360 4447

Løft dig og dit team endnu højere

Ved coaching af teams lægges vægt på at give fælles forståelse og frigøre energi og personlige ressourcer. Modstand og frustration kan bruges konstruktiv til at løfte teamet. De støtter hinanden, bliver bedre til at samarbejde og dele viden.

Team coaching har stor værdi hvis en afdeling skal fungerer bedre, ved større forandringer hvor der er modstand og frustration eller hvis et nyt team skal blive gode til at samarbejde om vigtige projekter, hvor succes er strategisk afgørende.

Lad os starte en dialog. Lad mig høre om dit team eller virksomheds behov. Jeg er god til at lytte og konstruktiv.

Telefon (+45) 2360 4447

springcompany logo

Bolbro Villavej 28

2960 Rungsted Kyst

Telefon (+45) 2360 4447

Bliv kontaktet:

(udfyld formular og vi kontakter dig)