MENU

Akut Hjælp

Akut hjælp

Akutte situationer, udfordringer eller kriser kan opstå hurtigt 

Selv om det ikke er en brækket arm, hjertestop eller åbent brud hvor alle kan se også en selv, at her er brug for hjælp, så kan der også i dagligdagen opstå situationer, kriser og udfordringer, hvor du har brug for hjælp til at arbejde det igennem, få nye perspektiver, lave en forandring, slippe af med reaktionen og komme videre. Du skal selv be om hjælp, “række hånden op” og erkende, at du kunne have brug for én til at vende situationen med. En som er uvildig, ingen agenda har og som møder dig, hvor du er. Akuthjælp her og nu. Coaching en-til-en læs mere..

Hvis du oplever en problematisk, stressende eller fastlåst situation, og du føler du er ved at vælte, kan nogle ultra korte sessions eller nogle få coaching-sessions give dig et løft videre. Vi kan arbejde sammen på telefon, hos Spring Company, eller i din virksomhed.

Dit personlige lederskab 

dit vigtigste arbejdsredskab!

Lederskab er noget vi alle har og udøver. Hvornår har du sidst arbejdet målrettet og bevidst med dit lederskab. Justeret, opgraderet og implementeret nye støttende redskaber, justeret successtrategier, kompensationsstrategier? Vi har alle brug for, fra tid til anden at tune vores værktøjer, ændre handlemåder, reaktioner og skærpe vores bevidsthed til at skabe nye resultater. Vi arbejder med konkrete relevante opgaver, udfordringer og eksempler fra din hverdag. Det bliver en integreret del af din hverdag. Hvornår har du sidst sat fokus på dit ledeskab og dig? Lad os starte en dialog. kontakt mig og få en uforpligtende og fortrolig samtale. 

springcompany logo

Bolbro Villavej 28

2960 Rungsted Kyst

Telefon (+45) 2360 4447

Bliv kontaktet:

(udfyld formular og vi kontakter dig)