MENU
Spring Company Header Foto

Dit Lederskab

Dit personlige lederskab - dit vigtigtigste arbejdsredskab!

Lederskab er noget vi alle har og udøver. Hvornår har du sidst arbejdet målretttet og bevidst med dit lederskab. Justeret, opgraderet og implementeret nyt? Vi har alle brug for, fra tid til anden at tune vores værktøjer, ændre handlemåder, reaktioner og skærpe vores bevidsthed til at skabe nye resultater. Vi arbejder med konkrete relevante opgaver, udfordringer og eksempler fra din hverdag. Hvorved vi implementere og justere med det samme. Det bliver en integreret del af din hverdag. Hvornår har du sidst sat fokus på dig? Lad os starte en dialog. Kontakt mig på 2360 4447 og hør om min erfaring og mulighederne.

Følelser et vigtig add-on i dit lederskab. Følelser er blot informationer, som du kan bruge på lige fod med andre informationer. Hvis du ignorer dem, undertrykker dem eller skubber dem væk, popper de ofte op, når du mindst venter dem. Vi har alle følelser, og de er vores ven og kan hjælpe os, hvis vi bruger dem hensigtsmæssig som signaler og informationer. Lær at arbejde med dem og bruge dem aktivt i dit lederskab. Følelser styrker dit personlige lederskab.

Kickstart din personlige udvikling - Skab nye resultater

Invester få sessioner i dig selv, medarbejdere eller et vigtigt team.

Få timer kaster lys over dine egenskaber og hvordan du dagligt sætter dem i spil eller holder dig tilbage, Automatpiloten gør, at vi ofte vil gøre, det vi plejer. Vi udfordre den automatiske adfærd. Resultater skabes gennem handlinger, og adfærd ved at sætte egenskaber i spil på nye måder samt at udnytte vores ressurcer.

Personanalyse PTP fra People Test System og evt tilføjet logikanalyse PTL giver grundlaget til en spændende og udfordrende dialog og tilbagemelding på din adfærd, præferencer og arbejdsstil. Et vigtigt redskab i en travl hverdag.

springcompany logo

Bolbro Villavej 28

2960 Rungsted Kyst

Telefon (+45) 2360 4447

Bliv kontaktet:

(udfyld formular og vi kontakter dig)