MENU
Spring Company Header Foto

En-til-en Coaching

En-til-en coaching

Ved en-til-en coaching er det kun dig og coachen. Ved forløbets start fastlægger vi de praktiske rammer og de områder, du gerne vil arbejde med. Vi drøfter mål, succeskriterier, udfordringer og problemstillingen.  Behovet afdækkes. Intensitet fastlægges. 

Der er ingen standard for hvor mange sessioner, der er behov for, det afhænger naturligvis af hvad vi arbejder med. Så det kan være ganske få sessioner til et forløb hvor vi arbejder med en aftalt frekvens eller ad-hock. 

Eksempler på målsætninger som vi har set har f.eks. være personlig lederskab og bestemte vinkler i lederskabet, at du vil forbedre din virksomheds bundlinie, forbedre kommunikationen og samarbejdet, blive bedre til at håndtere konflikter eller skabe ny arbejdsglæde og udvikle personlige kompetencer. Det kan også være at komme ud af stress. Arbejde med salgsledelse eller personlig salg og forhandling. Øge din effektivitet i dagligdagen. 

Mellem sessionerne vil du arbejde videre på noget af det vi har arbejdet med i sessionen. 

I den enkelte session og for forløbet sætter vi klare mål, løser konkrete udfordinger fra hverdagen og skaber resultater. Sammen sætter vi fokus på din nuværende situation, hvor du er, og hvad du har brug for, for at udvikle dig og skabe de ændringer du har brug for. Det kan være konkrete resultater eller ændret adfærd. Ved at tage udgangspunkt i dagligdagens situationer, bliver det vi arbejder med i sessionerne meget konkret og implementeret i dagligdagen med det samme. Det giver en større bevidsthed i dagligdagen og skaber flere valgmuligheder i en række udfordrende situationer.

Vi arbejder med mennesker, som ønsker forandring og udvikling. Spring Company har coachet mennesker i mange forskellige roller og med forskellig ansvar samt ledelsesniveau. I sessionerne er dialogen central, både det der siges, ikke siges og det, der er brug for at blive sagt.  Vi tilpasser forløbet til den specifikke udfordring, situation og det resultat, der er behov for at skabe. Det er en dynamisk proces, hvor indhold, form og disponering justeres, hvis det giver mening eller større værdi.

I forløbet kan formen veksle mellem f.eks. coaching, undervisning/instruktion, sparring samt øvelser.

Coachingen kan foregå på en valgt lokation, hos mig eller på telefonen. 

Hvordan er situationen for dig og din virksomhed eller din afdeling?

Ønsker du forandring eller at håndtere din hverdag på en anden måde?

Vil du gerne have at din dag i morgen er forskellig fra dagen i går?

Ring og få en uforpligtende og fortrolig samtale, om dine udfordringer, behov, ønsker og muligheder. Ring: 2360 4447

springcompany logo

Bolbro Villavej 28

2960 Rungsted Kyst

Telefon (+45) 2360 4447

Bliv kontaktet:

(udfyld formular og vi kontakter dig)