MENU
Spring Company Header Foto

Team Coaching

Team coaching

Team coaching er effektiv til at løfte en gruppe af mennesker med et fælles mål.

Team coaching er for et team eller en gruppe, en ledergruppe, en afdeling eller et projektteam.

Størrelsen af teamet der arbejdes med pr. dag er mellem 2-15 personer. Ved større grupper, deles gruppen op.

Målet med Team coaching er at nå resultater, mål samt at inddrage mest mulig potentialet i teamet. Det er vigtigt at gør brug af de kompetencer og ressourcer som teamet har tilsammen også de ressourcer de ikke er bevidste om. Det er en del af processen.

Effekten af team coachingen er ofte at øge fælles fokus, øge målopfyldelsen, opnå resultater hurtigere, øge eller ændre bevidsthed, øge fælles handlekraft, fjerne fælles eller individuelle udfordringer, der hindre mål opfyldelsen, effektiviteten og processen. Effekten afhænger selvfølgelig også af faktorer som behovet, teamet og situationen.

Det fælles team mål kan være hvad som helst. Målet er ofte teamets primære eller vigtigste opgave.

Målet kan også være at øge motivationen og samarbejdet i forbindelse med forandrings-, ledelses- eller andre strategiske projekter Målet kan også være en gruppe/afdelinge, der skal fungere anderledes og mere effektivt.

I coachingen er der fokus på både lederen, teamet og det enkelte teammedlem. Der stilles skarpt på teamet fokus, dets værdier, barrierer der eventuelt forhindrer fremdrift, samt forbedring af den interne kommunikation. Det sker også en øget bevidsthed om egenskaber og ressourcer der er tilrådighed i teamet.

Hvis der skal løses op for samarbejdsproblemer, starter coachen med at identificere grundmønstrene i teamet, hvorefter teamet bliver involveret med at finde en løsning på problemerne.

Team coaching varer som minimum en dag og forløbet afhænger af målet med team coachingen og den ønskede effekt samt naturligvis udfordringerne i teamet.

Et forløb kan bestå af både team coaching og individuel coaching samt workshop.

Team coaching er en effektiv måde at kunne løfte en gruppe af mennesker samtidig.

Et coachforløb - gå efter dit fulde potentiale

Hvornår har det kun handlet om dig og ikke andre. En-til-en sessionen er et frirum, hvor du kan sætte fokus på dig, dine udfordringer og skridt for skridt gå efter dit potentiale. Ved en-til-en coaching er det kun dig og coachen. Det er et fortroligt frirum uden skjulte agendaer. Et forløb der kan rumme både sparring og coaching. Adgang til nye "værktøjer" i den dagligdag. Vi arbejder ud fra situationer, udfordringer og eksempler fra din hverdag. 

springcompany logo

Bolbro Villavej 28

2960 Rungsted Kyst

Telefon (+45) 2360 4447

Bliv kontaktet:

(udfyld formular og vi kontakter dig)