MENU

Teleklasse

Teleklasse 

Har dine medarbejdere en hektisk og travl hverdag? Er dine medarbejdere fordelt over flere lokationer? 

I teleklassen arbejder vi med et vigtigt fælles mål på tværs af lokationer og i en travl hverdag, hvor det kan være svært at mødes. 

Så er fælles workshops, foredrag eller teamcoaching måske bedst på telefonen som en teleklasse eller til at supplere et af de andre forløb, så vi ikke behøves at mødes hver gang. Der er ingen spildtid på transport 

Det er let, bekvemt og tilgængeligt uanset hvor dine medarbejdere er. Det eneste de behøver er en telefon.

Det øger fælleskabet og fremmer målopfyldelsen. Det inspirer til at være tilstede og lytte på en anden måde uden visuelle forstyrrelser. Det kan bryde nogle vaner i kommunikationen i et team og inspirer til ny adfærd i dagligdagen. 

Det er komfortabelt og trygt. Medarbejderen kan blive i og skabe de rammer, der er best for dem. 

Sæt dit lederskab under lup!

dit vigtigste arbejdsredskab!

Få et eftersyn. Kunne du tænke dig at øge dine resultater og forbedre din dagligdag gennem dit lederskab. Du sætter mål og laver strategi hvert år. Sæt også dit lederskab under lup - gør det til et endnu mere aktivt og strategisk redskab. 

Tager du aktiv og bevidst stilling til dit daglige lederskab? Det er der 24/7, men er du bevidst om dit lederskabs betydning for dig og andre, dine resultater og din arbejdsglæde?

Kunne du tænke dig at øge dine resultater, effektivitet og trivsel gennem dit lederskab. Bruge dine frustrationer og udfordringer til at løfte dig. Få et eftersyn. Hvornår har du sidst sat fokus på dit ledeskab og dig? Lad os starte en dialog. kontakt mig og få en uforpligtende og fortrolig samtale. 

springcompany logo

Bolbro Villavej 28

2960 Rungsted Kyst

Telefon (+45) 2360 4447

Bliv kontaktet:

(udfyld formular og vi kontakter dig)