MENU
Spring Company Header Foto

Emotionel Coaching

Emotionel Coaching

- Alle følelser har vigtige informationer til dig og giver dig power og stor selvindsigt. Lær mere om dig selv. Vælg en transformerende proces

Spring Company tilbyder emotionel uddannelse, hvor du arbejder med at rumme dig selv og dermed andre. Vi arbejder f.eks med dine skygger. De mørke skygger, de egenskaber du reagerer på i andre mennesker og de lyse skygger, som er egenskaber vi beunder i andre og for mange ofte er dem der er rigtig svære at tage ind. Men det gør en kæmpe forskel i din dagligdag.

Vi tilbyder forskellige Debbie Ford individuelle forløb : Blueprint, Heal your heart, Currage og "The best year of your life".  Det er gennemprøvede forløb, som er optimeret gennem mange år og som tilbyder dig en unik transformerende rejse. Vi tilbyder også individuelt tilpassede forløb ud fra Debbie Ford processerne. Hvor de emner vi arbejder med er afstemt ud fra et specifik mål og udfordring eller udvalg fra gang til gang. 

Spring Company tilbyder også teleklasse forløb Mød din skygge og The Right Question til grupper. Vi opretter også gerne gruppe aftale på et teleklasse forløb. Ring og hør nærmere.

Gratis prøvesession

Denne måde at arbejde med sig selv på er ikke for alle, så derfor tilbyder vi en gratis prøvesession, hvor du kan prøve at arbejde med dig selv på denne måde og et interview, der skal sikre, at vi er et godt match. Vi her en dialog om dine udfordringer, situation og hvad du gerne vil have ud af et forløb. Vi drøfter de enkelte forløb i forhold dine behov og ønsker.

Sessionens opbygning

Vi tilbyder forskellige typer forløb udviklet af Debbie Ford. Det er velafprøvede forløb med et nyt emne hver uge. I hver session samler vi op fra sidst, Vi introducerer ugens emne, hvor vi skaber viden og forståelse for indhold, konkretiser og eksemplificer det.  Og derefter tager vi dig igennem en visualisering, hvor du finder dine svar inde fra hjertet om emnet. 

Svar fra hjertet - styrk din intuition. Lær at mærke efter

En super spændende måde at arbejde på som øger din tillid og tro på dig selv og bypass'er din styrende hjerne. Det skaber balance mellem Hjerte og hoved. Mange af os har levet et helt liv i vores hoved. Og der er så meget mere information at tilføje for at få et helt billede. Information som er vigtig lige så vigtig som facts, men som mange af os slet ikke lytter til. Hør Tove Vejlgaard Schørrings læring som har transformeret hende.

Tror du også, at du har alle svarene inden i, og har du brug for at sætte dit hoved på korte pauser? 

Vi tilbyder mange forskellige processer i integrative coaching processer, Debbie Ford TM. Standard forløb på mellem 4-16 sessioner med forskelligt indhold og målsætninger. Individulet tilpassede processer som er tilpasset en konkrete problemstilling og ofte af kortere varighed.

Emotionel uddannelse. Coaching i disse forløb er "coaching i hjertet og baseret på at du får dine svar fra dit hjerte og ikke hovedstyret. Måske det break du har brug for Ring og aftal en introduktionstid på 2360 4447

springcompany logo

Bolbro Villavej 28

2960 Rungsted Kyst

Telefon (+45) 2360 4447

Bliv kontaktet:

(udfyld formular og vi kontakter dig)