MENU
Spring Company Header Foto

Blueprint Coaching

Blueprint coaching

BluePrint coaching er et 13 ugers forløb med en ugentlig session, hvor du ved at kigge på alle dine personlige egenskaber – også dine skyggesider, som man typisk undertrykker eller har svært ved at rumme - får afdækket, hvorfor du i nogle sammenhænge saboterer dig selv og derfor ikke når dine mål.

Gennem Blueprint coaching får du modet, lysten og redskaberne til at lægge fortidens destruktive mønstre bag dig, sætte nye mål og blive den person, du altid har drømt om at være.

Du bliver i stand til at skabe det liv, du selv ønsker, og kan realisere dit fulde potentiale. Du bliver en bedre leder/medarbejder og mere tilfreds med din indsats og dig selv – både på jobbet og privat.

Ved at komme de mønstre og selvbilleder, som har virket begrænsende eller direkte destruktive for dig, til livs, vil du blive en bedre kollega og chef, og det smitter positivt af på resten af afdelingen eller virksomheden.

Du sætter et mål og vision for 3 måneder, som du så arbejder frem mod. I den proces guides du igennem en række emner og distinktioner, som du arbejder med og integrerer i din hverdag. Det vil påvirke alle øvrige områder i dit liv. Det er vigtigt at målet er vigtigt og motiverende.

Det er en utrolig transformerende proces som kræver en indsats af dig. Inden forløbet opstartes skal du igennem et interview for at vi gensidig kan beslutte om dette er relevant og velegnet til dig i forhold til hvor du er i dit liv, situation osv.

Heal your heart

Sunde og stærke relationer skaber power og giver styrke til hverdagen

Har du en relation som knirker, hvor du nogen gange tænker, dette kunne være anderledes, jeg ville ønske..?

Du har mulighed for at tage næste skridt og lave din fantasi om til virkelighed.

"Heal your heart" er for dig, som har en relation, der fylder eller dræner dig. Du arbejder udfra en relation, som du ønsker at forandre, forbedre og styrke eller give slip på. Det er transformerende.

springcompany logo

Bolbro Villavej 28

2960 Rungsted Kyst

Telefon (+45) 2360 4447

Bliv kontaktet:

(udfyld formular og vi kontakter dig)