MENU
Spring Company Header Foto

Heal Your Hart

Heal your heart

Har du en relation som knirker, hvor du nogen gange tænker, dette kunne være anderledes, jeg ville ønske..?

Du har nu mulighed for at tage næste skridt og lave din fantasi om til virkelighed. 

"Heal your heart" individuelt forløb er for dig, som har en relation, der fylder eller dræner dig. Du arbejder udfra en relation, som du ønsker at forandre, forbedre og styrke eller give slip på. Det er transformerende.

Det kan være arbejdsrelationer f.eks. relationene til din medarbejder, chef, kunde, leverandør, kollega. Det kan være en af de mere nære relationer i dit privatliv. f.eks. være relationen til en (ex)kæreste, (ex)ægtefælle, mor, far, barn, familie, en ven, veninde.

Det at arbejde med en relation, vil transformere ikke kun den relation du arbejder på, men også dine øvrige relationer.

De fleste af os har jo masser af interaktioner med andre mennesker, og nogen mennesker kan få os helt op i det røde felt på ingen tid. Og det interessante er, at det sker mere i nogle relationer end andre. Vi kan bruge vores relationer til andre, samt de udfordringer vi har i netop de relationer, til at blive klogere på og mere bevidst om os selv. Vi kan forandre vores hverdag ved hjælp af vores reaktioner i relationen til andre mennesker. Og det er her udviklingen og transformationen ligger. Det vil ændre vores handlinger og valgmuligheder. Det vil hele os på mange forskellige måder. Vi bliver powerfulde medskabere af den virkelighed vi lever i og styrker os selv.

At arbejde med en relation der gør ondt, er problematisk, der udfordre dig kan transformere dine relationer og flytte dig, hvis du er klar og vil gøre en indsats selv. Vil du se i øjnene hvad der driver rundt med dig?

Få en temperaturmåling på dine relationer generelt. 

Ring og hør nærmere på telefon 2360 4447 eller kontakt Spring Company på tove@springcompany.eu. Og hvis du så stadig er nysgerrig og har lyst, aftalt tid til et gratis interview og prøvesession.

Blueprint coaching

Har du et mål, som du selv om du vil det, ikke når? 

Der er et gap fra det dit hoved siger, målet og din faktiske adfærd. Det du skaber i din dagligdag

Blueprint coaching er et 13 ugers individuelt forløb med en ugentlig session, hvor du ved at kigge på alle dine personlige egenskaber – også dine skyggesider, som man typisk undertrykker eller har svært ved at rumme - får afdækket, hvorfor du i nogle sammenhænge saboterer dig selv og derfor ikke når dine mål. Det vil også blive tydeligt for dig hvilke begrænsende overbevisninger du har og hvad du i virkeligheden er committet til.

Ring og hør nærmere på telefon 2360 4447. Og hvis du så stadig er nysgerrig og har lyst, aftalt tid til et gratis interview og prøvesession.

springcompany logo

Bolbro Villavej 28

2960 Rungsted Kyst

Telefon (+45) 2360 4447

Bliv kontaktet:

(udfyld formular og vi kontakter dig)