MENU
Spring Company Header Foto

Profil

Spring Company

Navnet Spring Company udtrykker kernekompetencen og missionen i virksomheden: At tilbyde individuel og gruppebaseret coaching som grobund for resultatmæssig og personlig vækst.

Spring Company udgøres af Tove Vejlgaard Schørring og eksterne samarbejdspartnere, som inddrages efter behov.

Siden 2006 har Tove drevet coaching-virksomhed og coacher såvel på dansk som engelsk.

Hendes personlige kendetegn er et højt drive, vedholdenhed, engagement og energi i kombination med struktur, strategisk fokus og evnen til at se helheder.

Erfarenhed

Spring Company er summen af Tove har 15 års erfaring fra it-branchen, 8 års ledelseserfaring og 9 års erfaring som coach og selvstændig. Ledelseserfaringen er fra tidligere roller som direktør, salgschef og accountchef, så hun kender udfordringer på ledelsesplan og krav om at skabe resultater særdeles vel. Toves karriere har afsæt i en Cand. Merc uddannelse fra Handelsehøjskolen i Århus.

Coach uddannelsen blev startet i 2006  hen blevet uddannet og certificeret som Life & Business Coach hos Sofia Manning, samt som Integrative Coach Professional med 5 forskellige specialer samt Future Focused Leadership Training Program - teleclasses and workshops hos Debbie Ford. 

Har været aktiv på ledelseplan og været med til at drive Debbie Ford, The Ford Institutes første danske uddannelser i 2012 og 2013. Samt deltaget aktiv i en række uddannelses forløb som mentor ansvarlig, mentor, feedbacker, certifier både hos Sofia Manning og hos Ford Instituttet.

Resume af Tove Vejlgaard Schørring personprofil og karakteristika

- Jeg leverer resultater gennem andre

Som et resultat af min erfaring, evner jeg at komme tæt ind på mine kunder, deres hverdag og forstå deres forretning og udfordringer. 

Jeg arbejder med mennesker, som ønsker forandring og udvikling. Jeg har gennem mit arbejde som coach coachet mennesker i mange forskellige roller og med forskellig ansvar samt ledelsesniveau. I sessionerne er dialogen central, både det der siges, ikke siges og det, der er brug for at blive sagt. Det gælder både for individuelle sessioner og gruppesessioner. Lige som ved individuelle sessessioner tilpasser jeg gruppe forløb til den specifikke udfordring, situation og det resultat, der er behov for at skabe.

Min erfaring er grundlaget for, at jeg kan arbejde analytisk, struktureret og med en intuitiv fornemmelse for mennesker. Jeg kan se sammenhænge og bringer relevante perpektiver på banen, som gør en forskel. Resultatet af arbejdet er lange, stabile kunderelationer, der bygger på integritet, tillid og fortrolighed samt høj kvalitet. I min daglige interaktion er jeg nysgerrig og nærværende og i lighed med fokus og engagement, er det min stærke side at lytte og holde ved, når dette er nødvendigt. Gennem min karriere har jeg udviklet og transformeret relationer.

Mine coachingkompetencer er styrket ved at være involveret i uddannelsen af coaches både international og i Danmark. Herudover har jeg uddannet grupper af mentorere. At støtte andre mennesker igennem en forandringsproces og se dem vokse, er en stor personlig tilfredsstillelse.

Min coachingerfaring, gennem mange individuelle sessioner, har øget min evne til at se mennesker og organisationers ressourcer. Jeg hjælper dem med at se potentialet, så de kan gå vejen. Jeg leverer resultater gennem andre.

EN-TIL-EN COACHING

 I den enkelte session og for forløbet sætter vi klare mål, løser konkrete udfordringer fra hverdagen og skaber resultater. Sammen sætter vi fokus på klientens nuværende situationen, hvor klienten er, og hvad de har brug for, for at udvikle dem og skabe de ændringer vi skal opnå. Det kan f.eks være konkrete resultater eller ændret adfærd. Ved at tage udgangspunkt i dagligdagens situationer, bliver det vi arbejder med i sessionerne meget konkret og implementeret i dagligdagen med det samme. Det giver en større daglige bevidsthed og skaber flere valgmuligheder i en række udfordrende situationer.

springcompany logo

Bolbro Villavej 28

2960 Rungsted Kyst

Telefon (+45) 2360 4447

Bliv kontaktet:

(udfyld formular og vi kontakter dig)