MENU
Spring Company Header Foto

Effekt

Effekt

En coach er som et spejl, som via spørgsmål, nærvær, støtte og styring gør det lettere for dig eller et helt team at opnå resultater og at opnå selvindsigt i for eksempel, hvem du/I er, hvad du/I vil, og hvordan du/I når dine mål.

Sessionerne består af en række spørgsmål, der åbner op for din sandhed, og hvor du kan være ærlig over for dig selv. Du vælger, hvad der virker bedst for dig. For mange klienter er sessionerne et frirum, hvor det er fokus kun på dem. Hvor der kan skabes fokus, fart og retning på hverdagen.

Coaching åbner op for nye muligheder og du bliver i stand til at ændre nogle af dine vaner og adfærdsmønstre, så du kan realisere langsigtede mål og få taget hånd om daglige problemstillinger og udfordringer.

Coaching af teams er som udgangspunkt det samme som ved individuel coaching blot med flere dimensioner og med mulighed for at skabe en endnu større drive ved at alle er med, bidrager og har samme fokus.

Ved coaching af teams øges den fælles forståelse, frigøres energi og personlige ressourcer. Ud over at fokusere på det fælles mål og resultaterne, som teamet skal skabe og nå, bliver teamets deltagere endnu tryggere ved hinanden og bedre til at samarbejde og dele viden.

Teamcoaching arbejder aktivt med (internt) modstand og frustration, som der ved mindskes. Det er grobund for at skabe flere resultater, mere handlekraft og mere energi.

Team coaching har stor værdi hvis en afdeling er i forandring eller skal fungere bedre, eller hvis et team har et strategisk vigtigt mål, som er kritisk, og hvor succes er strategisk afgørende.

Når du som leder, medarbejder eller team udvikler dig/Jer, stiger den personlige performance, og det smitter direkte af på virksomhedens bundlinie. Coaching giver derfor ikke kun personlige resultater, men kan løfte og forandre en afdeling og en hel virksomhed.

Du kan læse mere om hvad klienter eller virksomheder har opnået konkret ved hjælp af coaching her.
May the force be with (IN) you, citat fra Star Wars.

Jeg leverer resultater gennem andre

Spring Company arbejder med mennesker, som ønsker forandring og udvikling. Tove har coachet mennesker i mange forskellige roller og med forskellig ansvar samt ledelsesniveau. I sessionerne er dialogen central, både det der siges, ikke siges og det, der er brug for at blive sagt. Det gælder både for individuelle sessioner og gruppesessioner. Lige som ved individuelle sessessioner tilpasses gruppe forløbet til den specifikke udfordring, situation og det resultat, der er behov for at skabe.

springcompany logo

Bolbro Villavej 28

2960 Rungsted Kyst

Telefon (+45) 2360 4447

Bliv kontaktet:

(udfyld formular og vi kontakter dig)