MENU
Spring Company Header Foto

Partnere

Partnerskaber

Spring Company indgår gerne i partnerskaber. Det er udviklende og berigende for hverdagen. Spring Company indgår som underleverandør til flere forskellige virksomheder. Hvor vi bidrager til at levere høj kvalitet og komplimenter løsninger til deres kunder.

Spring Company er også underleverandør til en række HR afdelinger og støtter virksomheden og virksomhedes HR afdeling ved at levere coaching ydelser, sparring og undervisning. Og støtte i testtilbagemeldinger, MUS udviklingsforløb, facilitering mv.

Ved større opgaver eller opgaver, som kræver andre specialkompetencer, samarbejder Spring Company med andre specialister og coaches.

Spring Company samarbejder også gerne med dine nuværende samarbejdspartnere. Indgår i team og leverer undervisningsdage i større projekter.

Et coachforløb - gå efter dit fulde potentiale

Hvornår har det kun handlet om dig og ikke andre. En-til-en sessionen er et frirum, hvor du kan sætte fokus på dig, dine udfordringer og skridt for skridt gå efter dit potentiale. Ved en-til-en coaching er det kun dig og coachen. Det er et fortroligt frirum uden skjulte agendaer. Et forløb der kan rumme både sparring og coaching. Adgang til nye "værktøjer" i den dagligdag. Vi arbejder ud fra situationer, udfordringer og eksempler fra din hverdag. 

springcompany logo

Bolbro Villavej 28

2960 Rungsted Kyst

Telefon (+45) 2360 4447

Bliv kontaktet:

(udfyld formular og vi kontakter dig)