MENU
Spring Company Header Foto

Samarbejde

Samarbejde

Spring Company fokuser på at skabe et godt samarbejde på alle niveauer i kundens organisation. Spring Company er en konstruktivt samarbejde med HR afdelingen. 

Spring Company tilrettelægger coaching forløb individuelt ud fra kundens, chefens og klientens, den person der coaches, behov og ressourcer. 

Fælles for alle forløb er et indledende møde med medarbejderen og chefen om forløbets rammer, temaer, særlige problemstillinger, målsætninger og forventet udbytte. Her aftales også hvad der evt skal meldes tilbage på til f.eks til chefen, således at fortroligheden er intakt og der er klare aftaler. Og her aftales også opfølgningsmøde i forløbet samt afslutningsopsamling, tilbagemelding og evaluering. 

Coaching sessioner kan enten foregå hos kundevirksomheden, hos Spring Company eller telefonisk. Hver session varer typisk 1-2 timer og finder sted mellem en og fire gange om måneden i en given aftaleperiode. Klienten har adgang til akut hjælp, som faktureres efter tidsforbrug, men som kan være en støtte i processen.

For at få det fulde udbytte skal klienten, som skal coaches, committe sig til og være indstillet på at udføre eller arbejde videre med opgaver mellem sessionerne. Forandringen skabes af klienten, og i sessionen får klienten f.eks. små værktøjer, processer der afprøves i dagligdagen.

Ved coaching og forløb med grupper af mennesker afholdes workshop over en eller flere dage, afhængigt af opgaven.

Betaling

De økonomiske rammer aftales og godkendes af kunden inden forløb igangsættes.

Fortrolighed

Coachen har tavshedspligt og vil aldrig videreformidle indhold og personlige oplysninger fra forløbet til andre personer.

Tove Schørrings vej som business coach

Efter 16 års fantastiske spændende og dynamiske år i IT branchen, valgte hun at gå fra et direktør job. Hun var blevet inspireret af virksomhedens dygtige udviklere til selv at ville stå ude hos kunder som konsulent og skulle leverer. Og den vækst hun havde været med til at skabe i hendes job, inspirerede hende til at støtte andre virksomheder til vækst. Det blev startskuddet til at blive coach. Hun søgte nye værktøjer til at skabe vækst. 

"I mit første lederjob, hvor jeg følge mig meget alene, kunne jeg godt have brugt den viden og de værktøjer jeg har idag som coach. Så havde jeg måske været et helt andet sted, hvem ved" udtaler Tove Vejlgaard Schørring

"At arbejde med en virksomheds vækst eller med en enkelt persons potentiale giver mig et lige stort kick. Mit job gør, at jeg smiler hver dag. Jeg har verdens bedste job for mig." udtaler Tove Vejlgaard Schørring.  

Hendes kunder er idag fordelt over en række forskellige brancher og specialer. Hvilket har været vigtigt for hende.

"Noget at det jeg synes er spændende, er at skulle sætte mig ind i kundens hverdag, virksomhedens udfordringer og forstå hvor de er. Det inspirer mig og holder mig på tæerne" siger Tove Vejlgaard Schørring

springcompany logo

Bolbro Villavej 28

2960 Rungsted Kyst

Telefon (+45) 2360 4447

Bliv kontaktet:

(udfyld formular og vi kontakter dig)