MENU
Spring Company Header Foto

Apodan

Morten Lodberg Petersen
Adm. direktør Apodan A/S

Vi har brugt Tove Vejlgaard Schørring fra Spring Company som coach i flere omgange. Jeg har selv haft nogle sessioner og ser Tove som en meget analytisk, energisk og fokuseret coach. Hun går virkeligt til biddet på den gode måde og holder én fast i de emner, som man har valgt at behandle i coachingen. Hun er dygtig og intelligent.

På et tidspunkt havde en af mine kolleger udfordringer på privatfronten, og på arbejde følte hun sig stresset og fungerede dårligt med sin overordnede. Det meldte hun også selv ud.

For at løse op på situationen foreslog jeg hende at blive coachet hos Tove. Forløbet strakte sig over 10 sessioner, og det var tydeligt, at min kollega fungerede bedre for hver gang, hun havde snakket med Tove.

Ved forløbets afslutning var hun igen blevet til den engagerede, modige og motiverede kvinde, som jeg i sin tid havde ansat, og hendes performance var tilbage på sit vanlige høje niveau.

Som leder tror jeg på det hele menneske i balance og ved, at situationen på hjemmefronten også påvirker situationen på arbejde. Derfor tilbyder virksomheden at betale for coaching til de medarbejdere, der har brug for det og selv er interesserede.

EN-TIL-EN COACHING

Ved en-til-en coaching er det kun dig og coachen. I mødes fysisk eller telefonisk et par timer hver anden eller tredje uge. Et typisk grundforløb indeholder 10-15 sessioner og kan evt. videreføres på et senere tidspunkt.

LÆS MERE OM en-til-en coaching

springcompany logo

Bolbro Villavej 28

2960 Rungsted Kyst

Telefon (+45) 2360 4447

Bliv kontaktet:

(udfyld formular og vi kontakter dig)