MENU
Spring Company Header Foto

potentialStep

Pia Breiner Andersen

Ejer af Potential Step

Jeg har selv flere uddannelser bag mig, og havde mange indsigter i mig selv og menneskers reaktioner. Men dette forløb er gået 10 skridt dybere end det, jeg har prøvet før, og det har simpelthen gjort mig FRI!

Jeg har afsluttet et 12 uger Blueprint coaching forløb hos Spring Company Tove Vejlgaard Schørring, som med sit fantastiske væsen har guidet mig gennem en fantastisk rejse ind i mig selv – og til sider og skygger hos mig selv, jeg ikke var bekendt med.
Jeg har fået rigtig mange indsigter, som har gjort mig fri af min egen konstante indre stemme, som vurderede og analyserede alt, hvad jeg så og oplevede i min hverdag. Jeg er blevet mere fri til at sige, hvad jeg tænker, føler og mener uden frygten for andres domme. Og jeg er blevet mere ærlig i mine udmeldinger, end jeg har været tidligere.

Jeg har fået flere redskaber til at se mig selv og situationer med nye øjne, og vende situationer til noget positivt, som jeg tidligere ikke ville have gjort.
Jeg er blevet fri af mine tidligere overbevisninger – og er blevet mere bevidst om at flytte mig fra offerrollen til at tage ansvar – selv i svære situationer.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Tove og hendes arbejde, og vil du virkelig rykke noget dybt – er et Blueprint forløb den rigtige gave at give sig selv!

Jeg skylder Tove en stor TAK!

Blueprint coaching

Blueprint coaching er et 13 ugers forløb med en ugentlig session, hvor du ved at kigge på alle dine personlige egenskaber – også dine skyggesider, som man typisk undertrykker eller har svært ved at rumme - får afdækket, hvorfor du i nogle sammenhænge saboterer dig selv og derfor ikke når dine mål. Det vil også blive tydeligt for dig hvilke begrænsende overbevisninger du har og hvad du i virkeligheden er committet til.

Ring og aftalt tid til et gratis interview på telefon 2360 4447

springcompany logo

Bolbro Villavej 28

2960 Rungsted Kyst

Telefon (+45) 2360 4447

Bliv kontaktet:

(udfyld formular og vi kontakter dig)