MENU
Spring Company Header Foto

Heal Your Heart Workshop

2 udtalelser fra deltagerne på workshop i November

Henriette Steffensen, Chiefdesigner & Owner HSCPH ApS

I mange år troede jeg, at jeg var afklaret og færdig med en gammel men dybt problematisk relation. Det viste sig ved forskellige lejligheder,at det slet ikke var tilfældet.
Tove Shørring anbefalede mig at deltage i workshoppen ”Heal your Hart” i forbindelse med Jeff Malones besøg i Danmark.
Det var en fantastisk og logisk proces, vi blev ført igennem. Oplevelsen var meget stærk og resultatet fantastisk. Jeg er nu endelig fuldt og helt afklaret. At jeg gav slip og med åbenhed deltog i hele forløbet betyder, at jeg her 4 måneder efter er blevet belønnet med et nyt dejligt mennesker i mit liv – fordi jeg nu er åben og modtagelig, for det jeg i virkeligheden har brug for og mine blokeringer er væk. Jeg kan ikke anbefale det nok at deltage.

Elsebeth Fogh, Ledelsesrådgiver og business coach

Jeg havde fornøjelsen af at deltage i workshoppen Heal your heart med Jeff Malone i november, hvor jeg stod lige midt i nogle alvorlige udfordringer i nogle arbejdsmæssige relationer, der virkelig havde rystet mig rent følelsesmæssigt. Workshoppenbidrog til, at jeg fik afklaret min del af ansvaret og igen fik kigget på min frygt, der stammer fra nogle af mine gamle indgroede mønstre fra barndommen, der havde brug for en opdatering. Så jeg fik givet slip på nogle forældede hæmmende overbevisninger omkring at please andre og skulle overkompensere for mine fejl og mangler, samt fandt nogle mere understøttende strategier for fremtidige samarbejder. Det var en kæmpe lettelse og jeg har lige siden været fuldstændig overbevist om, at nogle af de beslutninger jeg tog i forhold til at sige fra og sætte sunde grænser for mig selv, er nogle af de bedste jeg hartaget i årevis. Jeg er blevet endnu bedre til at mærke efter hvad der er sandt for mig, at stå ved mig selv og dermed være i integritet. At træde ud af komfortzonen og gå igennem frygten for hvad andre tænker om mig. At gå til næste niveau i min personlige udvikling ved ikke at holde mig selv tilbage/nede, men udtrykke mig selv mere direkte. Det har givet god energi og plads til at nye muligheder har vist sig.

springcompany logo

Bolbro Villavej 28

2960 Rungsted Kyst

Telefon (+45) 2360 4447

Bliv kontaktet:

(udfyld formular og vi kontakter dig)