MENU
Spring Company Header Foto

Rungsted Private Realskole

Lasse Jannum
Skolelærer Rungsted private Realskole

Blueprint coaching processen med Tove har gjort mig bedre til at sætte personlige mål, lytte til mig selv og stole på min intuition, og jeg er blevet mere professionel i mit arbejde som skolelærer. Jeg har lært ikke at tage alting så personligt, og at det er OK at sige fra. Hvis jeg ikke kan rumme en vanskelig elev, prøver jeg at finde en løsning i stedet for at bebrejde mig selv.
Mine elever får en mere objektiv lærer, som rummer flere urolige børn og en lærer der kan være med til at guide frem for kun at lede.

Jeg har gennemgået et BluePrint coaching proces med Tove fra Spring Company for at afklare, hvordan jeg ønsker min karriere skal forme sig.

Skal jeg være skolelærer resten af mit liv, eller skal jeg søge over mod HR?

I processen blev det klart, at jeg først og fremmest ønsker personlige og professionelle udviklingsmuligheder, og at de bedst realiseres som lærer på en international skole i udlandet. Så det søger jeg næste år.

Blueprint coaching

Blueprint coaching er et 13 ugers forløb med en ugentlig session, hvor du ved at kigge på alle dine personlige egenskaber – også dine skyggesider, som man typisk undertrykker eller har svært ved at rumme - får afdækket, hvorfor du i nogle sammenhænge saboterer dig selv og derfor ikke når dine mål. Det vil også blive tydeligt for dig hvilke begrænsende overbevisninger du har og hvad du i virkeligheden er committet til.

Ring og aftalt tid til et gratis interview på telefon 2360 4447

springcompany logo

Bolbro Villavej 28

2960 Rungsted Kyst

Telefon (+45) 2360 4447

Bliv kontaktet:

(udfyld formular og vi kontakter dig)